Mevrouw Stegge (docente Duits) is sinds vorige week weer bij ons op school nadat ze vanaf de herfstvakantie zwangerschapsverlof heeft gehad. Jeppe is nu 2 maanden oud en kerngezond. Zijzelf heeft ook nergens last van gehad, alleen was ze af en toe een beetje prikkelbaar, maar dat hoort er nou eenmaal bij. Nu ze weer werkt is een oppas erg belangrijk. Gelukkig heeft ze iemand gevonden die ze volkomen vertrouwt, dus kan ze met een gerust hart naar school gaan. Volgens haar valt een zwangerschap best mee als je alles goed plant. Ze is heel blij dat ze weer terug is, want wat ze het meeste gemist heeft, is toch wel het contact met anderen. Wat veel veranderd is, is het interieur van de school, denk aan de bankjes in de aula en bij de kluisjes. Hierover is ze erg positief en ze vindt het erg mooi geworden. Verder is alles weer als normaal: ze is het Duits nog niet verleerd, want dat is wel haar ding. Natuurlijk zal ze Jeppe vroeg kennis laten maken met de Duitse taal.
Stegge artikel afbeelding