Acht leerlingen hebben vrijdag een graffiti kunstwerk gemaakt voor aan de muur in de gang naar het Technasium. Hierbij kregen ze de hulp van een kunstenaar.

 

Voor de zomervakantie konden leerlingen een ontwerp insturen voor een kunstwerk dat over het Technasium ging. Dit kunstwerk komt aan de muur bij het Technasium te hangen. Acht leerlingen, voortkomend uit drie inzendingen, mochten uiteindelijk dinsdagochtend  een ontwerp maken samen met een kunstenaar. Daarvoor waren ze ook al een keer samengekomen om elkaar de ideeën te tonen.

 

Vrijdag was het dan eindelijk zo ver. Ondanks de ijzig kou gingen de leerlingen aan het werk. Beetje bij beetje kwam het kunstwerk tot stand. De leerlingen hadden heel veel lol. Rond een uur of drie was het kunstwerk dan eindelijk klaar!

 

Het kunstwerk wordt dinsdag opgehangen in de gang van technasium. Op het kunstwerk staan een heleboel elementen die bij Technasium horen. Het kunstwerk is ongeveer zeven meter lang en bestaat uit de kleuren van het Technasium logo. De leerlingen die het gemaakt hebben zijn er erg trots op. Ook de leerlingen en docenten die het kunstwerk al even hebben mogen bewonderen, vinden het kunstwerk erg mooi.