Van Ed Sheeran op de gitaar tot Adele op de bugel, alles kwam voorbij op de jaarlijks muziekavond. Er was dus een breed aanbod aan liedjes, instrumenten en acts. Dit alles zorgde voor weer een geslaagde muziekavond.

 

Traditie

Toen we binnen kwamen liepen we meneer W. Roetenberg tegen het lijf. Hij vertelde ons dat hij het een super leuke traditie vindt! Ook vertelde hij ons dat er oorspronkelijk twee muziekavonden waren, één voor klassieke muziek en één voor popmuziek. Nu is dit dus samengevoegd. Dit zorgt voor een leuke afwisseling.

 

De voorstelling

Daarna begon de voorstelling. Dit jaar werd deze gepresenteerd door broer en zus; Thom en Maureen Oude Veldhuis. Zij kletsten alle acts aan elkaar. Dit deden ze op een erg leuke en grappige manier. Ook werden er natuurlijk allerlei liedjes gespeeld en er werd gezongen. Thom vond dit allemaal mooi, prachtig en grandioos. Toch vond hij zijn eigen act het best, het publiek was het hier niet mee eens. Zij vonden de spontane ‘Country road’ act leuker.  Het was dus een erg verrassende avond. Het enige wat ons wel erg tegen viel was het aantal leerlingen die kwamen kijken. Dus bij deze willen we iedereen oproepen om er volgend jaar wel bij te zijn, want het is een echte aanrader!

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.