Binnenkort is het weer Pasen. De tijd waarin je lekker met je familie eieren eet, paaseieren zoekt of gewoon niks doet. Om alvast in de stemming te komen, hebben wij als redactie een leuke actie bedacht. Je kan twee bioscoopkaartjes winnen!

De actie

Er zijn paaseieren verstopt door de hele school. Op deze eieren staan letters waarmee een woord gevormd kan worden. De bedoeling is dat je dit woord zo snel mogelijk stuurt naar de redactie: bruggertsnuggertnieuws@bc-enschede.nl.  De persoon die als eerste het juiste woord instuurt,  wint!  Je kan je antwoord insturen tot en met donderdag 18 april. Laat de paaseieren liggen, neem ze dus niet mee.

De bedoeling is dat je door middel van de onderstaande hints de eieren gaat zoeken.

De hints

  1. Een zoet tussendoortje
  2. 5×5
  3. De redactie van Bruggert Snuggert Nieuws
  4. De drukste plek van de school
  5. Lekker bewegen
  6. Vind hier info over ons
  7. Goede VRIJdag

Wij wensen jullie heel veel succes met zoeken en alvast een hele fijne Pasen!!

Poster paasactie

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.