Zweetdruppeltjes liepen over het gezicht. Niet alleen door de warmte, maar ook door de spanning. Woensdag 26 juni ontmoetten de nieuwe brugklassers hun klasgenoten en hun mentor.

In de klas stelden de nieuwe brugklassers zich voor. Dit werd op verschillende manieren gedaan, zelfs door elkaar te interviewen. Hoewel ze allemaal nieuw zijn, kenden toch veel leerlingen wel iemand uit de nieuwe klas van sport, muziek, talentmiddagen of de plusklas. Ook de mentor vertelde kort iets over zichzelf. De nieuwelingen kregen veel informatie over bijvoorbeeld de lestijden, Leerlingenbalie, het rooster etc. Veel vragen werden door de mentor beantwoord.

Ondertussen stond de schoolfotograaf klaar om een foto te maken voor de schoolpas. 1G1 kreeg via een quiz alle informatie en rondleidingen door de school werden gehouden door diverse mentoren.

De afsluiting met een ijsje viel in goede smaak. Met een goed gevoel verlieten de nieuwe brugklassers de Bruggertstraat. ‘Leuk, echt leuk, anders dan dat kan ik niet zeggen!’ ‘Ik kan niet wachten tot maandag 26 augustus, maar eerst nog even de musical’.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.