De eerste editie van de Bruggert Snuggert Awards

Nu het eind van het schooljaar gekomen is kijken we terug op een bijzonder jaar waarbij er niet alleen opvallende gebeurtenissen waren, maar ook opvallende leraren. Om deze leraren daar nog eens extra op te wijzen hebben wij de Bruggert Snuggert Awards in het leven geroepen.

 

Bij deze awards kiezen jullie wie de winnaars worden. Dit kan door in de poll te stemmen. De leraar met de meeste stemmen wint. En er kan niet alleen gestemd worden op leraren, maar ook op het mooiste lokaal. De winnaar krijgt niet alleen de eer maar ook nog eens een hele mooie prijs die hij of zij in het lokaal kan zetten. Er kan gestemd worden in de volgende categorieën:

  • De best geklede leraar
  • De best geklede lerares
  • De meest sexy leraar
  • De meest sexy lerares
  • De grappigste leraar/lerares
  • De mooiste schoenen
  • De mooiste sokken
  • De beste quotes
  • Snelst reagerende leraar op it’s learning

En natuurlijk het mooiste lokaal.

Jullie hebben een week om te stemmen. Daarna sluiten de stembussen en de gene met de meeste stemmen in zijn of haar catogrie wint deze eerste editie van de Bruggert Snuggert Awards. Wij wensen de genomineerden heel veel succes!