Het is helaas weer zo ver: school is begonnen! Hoewel het natuurlijk leuk is om al je vrienden weer te zien, zijn alle lessen en de daarbij behorende toetsen wat minder prettig.  Een nieuw schooljaar betekent natuurlijk ook nieuwe brugklassers. En deze konden elkaar afgelopen dinsdag weer wat beter leren kennen door middel van het RAW-project.

 

Wat houdt het in?

De nieuwe eerstejaars moesten dinsdag om 13.00 op school komen. Alle klassen kregen verschillende workshops, waaronder graffiti, stopmotion, breakdance en nog veel meer… Nadat deze waren afgelopen werd alles gepresenteerd in een show voor de ouders. Deze vonden het allemaal natuurlijk erg leuk om te zien wat hun zoon of dochter nu allemaal had gedaan.

 

Wat vonden de leerlingen er zelf van?

De leerlingen zelf vonden het allemaal heel erg leuk vertelden ze al tijdens de show. Ze vonden het heel gezellig om hun nieuwe klasgenoten te leren kennen en de workshops waren ook erg leuk. Allemaal erg positief dus. Wel hadden sommigen wat minder zin in de volgende dag, omdat ze dan toch echt wel aan het werk moesten. Maar al met al was het dus een erg geslaagde avond!

We willen alle nieuwe leerlingen veel plezier wensen op onze school!