Beste leerlingen,

We leven in een bizarre tijd en ik hoop dat het goed met jullie gaat. We missen jullie op school. Jullie studeren nu thuis! Wat zullen jullie elkaar ook missen. 

We hebben “digitale” les in jullie rooster opgenomen omdat jullie niet vrij zijn maar les op afstand hebben. Wij verantwoorden dit ook naar externe partijen. Jullie mogen zelf bepalen wanneer jullie studeren en aan de vakken werken. Jouw docenten stellen lessen en materialen beschikbaar en jij mag zelf indelen. 

Voel dus de vrijheid om je schooldag zo in te richten zoals dit het beste bij jou en jouw omgeving past. Wij denken dat het volgen van een rooster je helpt om ritme te houden en een stok achter de deur te hebben, maar wellicht heb je dit niet nodig. Zorg er in ieder geval voor dat je elke dag zorgt voor ontspanning, maar ook voor een voortgang in je studie. 

We hebben alle vertrouwen in jullie! 

Succes!

Hartelijke groet, ook namens mijn collega’s,

Mevrouw Berkien