Het is veel mensen wel opgevallen dat meneer Baalhuis een nieuw kapsel heeft. Hij heeft namelijk in de kerstvakantie een haartransplantatie gedaan. Wij waren benieuwd naar het verhaal hierachter. Daarom hebben we meneer Baalhuis geïnterviewd.

 

 

Wij vroegen ons eerst af waarom meneer een haartransplantatie heeft gedaan, want hij heeft toch altijd een volle bos gehad. Dit bleek niet helemaal waar te zijn. Het bleek namelijk een haarwerk te zijn, alleen de zijkanten waren zijn eigen haar. Vier jaar lang moest hij voor zijn haarwerk iedere zes weken naar een speciale kapper. Hier was hij wel een beetje klaar mee. Hij wilde iets anders en wist dat hij klaar was voor een transplantatie.

 

In de kerstvakantie was het dan zover. Hij ging een haartransplantatie in Turkije doen. De reden dat hij hiervoor koos, was omdat het hier goedkoper is. Hij vond het spannend, maar het viel uiteindelijk best mee. Hij vertelt dat het eigenlijk alleen de eerst nacht echt last had. Dit kwam ook omdat hij op zijn rug en op de achterkant van zijn hoofd moest slapen, terwijl hier een open wond zat. Ondanks dat zou hij het zo weer doen. En dat doet hij ook! Volgend december gaat hij opnieuw. Dan laat hij zijn achterhoofd doen.

 

Ook legde hij uit hoe de operatie gedaan werd. Er werden namelijk eerst haarzakjes uitgehaald aan de achterkant van zijn hoofd. Deze 4000 haartjes werden daarna weer stuk voor stuk met de hand ingepland. Tijdens de operatie was meneer gewoon bij bewustzijn, want alleen zijn hoofd was verdoofd. Hij moest dus erg lang stil liggen.

 

Inmiddels zijn we alweer een tijdje verder. Hij moet zijn haar nu zo goed mogelijk verzorgen. Zo moet hij elke twee weken een vitamine boost halen. Dit moet acht keer, zodat zijn haren straks mooi, sterk en gezond zijn. Nu wordt het dus wachten totdat hij zijn nieuwe volle bos kan showen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.