Is meneer Kobes de grappigste leraar?

Meneer Kobes is genomineerd als grappigste leraar en daarom hebben wij gevraagd of hij zijn beste mop wilde insturen. Daarom is hier zijn beste grap!

Een vertegenwoordiger van een indianenstam kwam naar Washington om te onderhandelen over een verdrag. De stam wilde graag beslissingen kunnen nemen over zijn eigen grond, maar de vertegenwoordiger van de regering zei: “Dat zou niet verstandig zijn. Indianen zijn nu eenmaal niet slim genoeg om met grondbezit om te gaan.” “Dus u beweert dat ik niet zoveel verstand heb?” vroeg de indiaan. “Sorry, ik heb het over de gemiddelde indiaan. Ze hebben u natuurlijk hier naartoe gestuurd omdat u de slimste bent.” De indiaan antwoorde: “Dan moet ik u teleurstellen. Ik ben maar een heel gemiddelde indiaan. Wij indianen zijn net als de rest van het Amerikaanse volk: wij sturen nooit onze slimste mensen naar Washington.”

Nu is het aan jullie om te bepalen wie er gaat winnen. Binnenkort komt er poll waar jullie kunnen stemmen. Ook komen er nog meer artikelen aan over de genomineerden dus houd de site in de gaten.

Klik hier om te stemmen!