Meneer Algera, de docent met de mooiste sokken?

Aangezien meneer Algera genomineerd is voor de leraar met de mooiste sokken, hebben wij hem gevraagd een foto te sturen van zijn winnende paar met een motivatie.

Meneer Algera: ‘’Beste leerlingen, eigenlijk ben ik niet zo van stemmen over leraren, en sokken van algeravorig jaar was ik ineens genomineerd voor de categorie “beste sokken”. Daar was ik eigenlijk niet zo mee bezig, totdat ik de uitslag zag… ik had verloren, van dhr Kleijssen! Dat kon alleen maar op een misverstand berusten, en het is mijn taak als leraar om leerlingen te helpen eventuele misverstanden te herkennen en te verhelpen. Maar goed, ik heb dus toen meteen het middelste paar sokken geregeld, want dat was in mijn ogen dringend noodzakelijk. Dhr. Kleijssen heeft me zelfs gevraagd of hij ook zo’n paar sokken kon krijgen. Maar toen ik hem uitlegde dat de “o” met een streep erdoor niet het symbool voor de lege verzameling was en eigenlijk moest worden uitgesproken op z’n Zweeds was hij wat minder enthousiast… Aan de beide zijden voorbeelden van sokken (kon ze niet allemaal fotograferen natuurlijk) om te laten zien dat ze variëren van persoonlijke interesse tot mijn vakgebied. Nu is de keuze aan jullie: denk na over de “zonde” van vorig jaar en sta een stukje persoonlijke ontwikkeling toe. Daar komt bij dat de bal dan weer mooi bij dhr Kleijssen ligt en dan stimuleren we hem ook om er weer een schepje bovenop te doen!’’

 

 

 

Nu is het aan jullie om te bepalen wie er gaat winnen!

Kijk hier naar de sokken van Hemssems: https://bruggertsnuggertnieuws.com/2020/06/22/meneer-hemssems-de-docent-met-de-mooiste-sokken/