Afscheid mevrouw Otter

De afgelopen vijf jaar heeft mevrouw Otter zich heel hard ingezet als conciërge van onze school. Ze heeft heel wat leerlingen en leraren geholpen en ervoor gezorgd dat de schooldagen zo goed mogelijk verliepen. Nu gaat ze een volgende stap zetten. 

Volgend schooljaar zal mevrouw Otter niet meer op onze school werken. Ze gaat namelijk samenwonen met haar vriend in Almere, wat super leuk is. Helaas is de afstand toch net ietsjes te groot om dagelijks af te leggen!  

Ondanks dat het altijd druk en hectisch was, heb ik het altijd onwijs leuk gevonden om de leerlingen bij te staan bij van alles en nog wat.’ Aldus de conciërge. Kapotte knietjes, fietsband lek, gebroken harten, nieuwe liefdes, verstuikte enkeltjes, of gewoon even je ei kwijt kunnen. Maar ook het kletsen over voetbal (Ajax vs. Twente), klagen over docenten, medeleerlingen en kluisjes. Maar vooral ook de organisatie van kerstgala’s, stuntdagen en alle andere uitjes…Ik ga het allemaal zo erg missen! 

Hoewel het niet echt leuk is om aangesproken te worden omdat je iets verkeerd hebt gedaan, vond mevrouw Otter het al helemaal niet leuk om een leerling aan te spreken. Toch zorgt dit ervoor dat het niet een grote chaos wordt in school. We zijn haar dan ook heel dankbaar en wensen haar veel geluk in Almere. Voor de mensen die haar willen blijven volgen heeft ze een Instagram account aangemaakt @Mau_Lutra, 

De afgelopen 5 jaar heb ik zoveel gedaan en ook zoveel geleerd van de leerlingen! Dat zal ik altijd blijven koesteren. Dank jullie wel! Namens mevrouw Otter.