Winnaars Bruggert Snuggert Nieuws Awards 2020

Ook dit jaar is de strijd weer losgebarsten tussen de leraren. Er waren 52 genomineerden verdeeld over twaalf categorieën. Nadat er uiteindelijk 238 stemmen zijn ontvangen worden nu de winnaars bekend gemaakt.

De beste Online les:

En de winnaar is….. Meneer van der Molen van Duits. Hij behaalde maar liefst 37,7% van de stemmen. Natuurlijk hebben we hem gesproken en hij was erg verbaast over de uitslag. Hij wilde dan ook graag weten hoe hij gewonnen had. “Ik vind het een hele eer. Ik doe altijd mijn best en daarom doet het me echt wat. Het is dan ook een goede stimulans om mijn best te doen.” Aldus de leraar.

 

De mooiste sokken:

De award voor de mooiste sokken is dit jaar voor meneer Hemssems. De leraar haalde een percentage van 51,8%. Het was dan ook tot het einde spannend of meneer Algera niet zou winnen. Al vanaf het begin waren beide leraren erg fanatiek en dat maakte het erg leuk! Meneer Hemssems wil iedereen bedanken voor de stemmen. “Ik draag al tien jaar vrolijke sokken, dit is een leuke manier om hier erkenning voor te krijgen. Ondanks dat ik nog maar één jaar in dienst ben, weet toch al iedereen dat ik de mooiste sokken heb. Dat is toch leuk!” Vertelde hij ons.

 

Meest ondergewaardeerde persoon:

Deze categorie werd op verschillende manieren geïnterpreteerd, wat al bij de nominaties grappige reacties gaf. De winst ging naar Simone. Ze vond het heel leuk, maar had het helemaal niet verwacht. Ook wilde ze iedereen bedanken. “Heel erg bedankt! Ik voel me vereerd maar ook weer niet.’’

 

Mooiste lokaal:

Ook is er weer gestemd voor het mooiste lokaal. Dit jaar heeft mevrouw Boers gewonnen met 53,4% van de stemmen. Ze was erg blij met de winst. “Maar eigenlijk is het niet mijn winst, maar die van jullie. Want jullie versieren het lokaal met alle werken.” Aldus mevrouw Boers.

 

Beste quarantaine kapsel:

Dit is een hopelijk een eenmalige categorie, maar hij was dit jaar niet te missen. De vraag is: Wie heeft er gewonnen? En de winnaar is… meneer Siegersma. Hij behaalde een mooie 50,3% van de stemmen. Ook hij was heel blij en wilde iedereen bedanken. Maar toen we nog even een foto wilde maken, moest hij eerst zijn haar goed doen.

 

De meest sportieve persoon:

Onze school staat natuurlijke bekend om alle sportieve activiteiten. Maar wie verdiend nou eigenlijk een award voor sportiefste persoon? Jullie hebben gestemd en het is meneer Olthof geworden met 64,3% van de stemmen. Hij was erg blij en snapte wel dat hij de grote winnaar was. Hij is ook niet voor niks gymdocent. Bovendien heeft hij  letterlijk alles uit de kast getrokken om zichzelf te promoten op onze website. Zo te zien heeft het gewerkt!

 

De grappigste leraar:

Ook dit jaar was er weer de categorie grappigste leraar. De winnaar is de enige die twee keer op een rij heeft gewonnen. Over wie dit gaat? Meneer Kobes natuurlijk! Hij behaalde een 45,4% van de stemmen, en daar was hij blij mee! Hoewel hij zichzelf niet wil vergelijken met Hitler, behaalde hij wel meer procent van de stemmen dan Hitler tijdens zijn beste periode.

 

Knapste leraar:

De winnaar van deze categorie is meneer de Vries. Dit was voor hem een hele grote verassing. Hij had nooit verwacht te winnen aangezien hij wat hevige concurrenten had. Toch behaalde hij wel een mooie 31,4% van de stemmen. Hij vertelde ons “Het is een hele grote eer dat ik door zoveel leerlingen ben gekozen tot knapste leraar. Die crèmepjes die ik elke ochtend op mijn gezicht smeer zijn toch ergens goed voor!”

 

De docent met de duidelijkste uitleg:

Deze categorie is gewonnen door mevrouw Hepkema met 43,2% van de stemmen. Ook zij was erg verbaast dat ze gewonnen heeft. Ze vond het leuk om te horen dat haar uitleg duidelijk is, omdat dat toch wel een van de belangrijkste taken van een docent is.

 

Docent met de mooiste schoenen

Net als vorige jaar kon er gestemd worden op de leraar met de mooiste schoenen. Het was een spannende strijd, maar meneer Blaak heeft met 49,1% van de stemmen gewonnen. Meneer Blaak wil iedereen bedanken voor het stemmen. Hij vertelde ons dat hij erg verbaasd was dat hij genomineerd was en dat hij ook nog gewonnen had was voor hem helemaal een verrassing.

 

Meest sexy lerares

Net als een aantal andere categorieën is ook de categorie meest sexy lerares er dit jaar weer bij. Dit jaar gaat de prijs naar mevrouw van Ommen die gewonnen heeft met 41,8% van de stemmen. Ze is erg dankbaar voor de stemmen en vind het erg leuk dat ze gewonnen heeft.

Docent met de beste baard/snor

De winnaar van deze categorie is meneer Wolbers. Helaas hebben we hem niet gesproken. Maar we willen hem natuurlijk feliciteren!