Is lezen je hobby of juist niet? Goed nieuws voor jou! Er komt een nieuwe boekenkast waaruit je boeken kunt lenen of juist in kunt zetten.

De boeken in de mediatheek zijn niet voor iedereen even aantrekkelijk, daarom leek het mevrouw Bies leuk om dit initiatief te nemen. Het idee is dat als we zelf de boeken doneren, er ook leuke boeken in de kast komen te staan. Het idee is al uitgevoerd onder de leraren, er is een kast in de lerarenkamer geplaatst. Tot nu toe is het een groot succes.

Heb jij een leuk boek dat je niet meer gebruikt en door een ander kan worden gelezen? Breng hem naar mevrouw Bies! Je boek wordt een zwerfboek en in de kast geplaatst. Wil je graag een kijkje nemen? Op dit moment wordt de kast gebouwd bij techniek. We laten weten wanneer je kunt komen rondsnuffelen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.