Wie is de mol?

Deze vraag gaat al weken door onze school, maar uit de testvragen kwamen mevrouw Delcour en mevrouw Müller naar voren als de meest verdachte. Daarom zijn wij ze voor jullie aan de tand gaan voelen. Vanaf het begin van het interview deden ze er alles aan om ook nu weer verwarring te zaaien.  Het eerste wat ze zeiden was dat ze niet de mol zijn. Ze hadden het wel leuk gevonden om de mol te zijn maar dan zouden ze zich constant schuldig voelen. Daarnaast zijn ze niet gevraagd. Ze denken dat dat komt omdat ze veel te eerlijk zijn. Ze begrijpen dan ook niet dat ze verdacht zijn. Maar als ze dan een reden zouden moeten vinden zou het komen door de moeilijke opdrachten die ze hebben gemaakt. Als ze de mol zouden zijn zouden ze zeker makkelijkere opdrachten gemaakt hebben, want het zou zo zielig zijn als je eindelijk zo moeilijke opdracht hebt afgerond en het dan valse informatie zou zijn. Ze vonden het heel leuk om opdrachtgever te zijn, want dan konden ze lekker verdacht doen. Zelf vinden ze mevrouw Hagemeier en mevrouw Olsman het verdachts. Mevrouw Hagemeier omdat ze een eigen kantoor heeft, want is dat geen molshok? Ook draagt ze de hele tijd een zonnebril (de pot verwijt de ketel) wil ze misschien haar eigen gezicht verbergen, daarnaast zit ze momenteel thuis zeker nieuwe molacties te bedenken. Mevrouw Olsman vinden ze verdacht omdat ze de hele tijd met een boekje loopt en als mol moet je heel veel onthouden verdacht? Maar ja dit zijn de theorie van mevrouw Delcour en van mevrouw Müller en onthoud niets is wat het lijkt… Maandag krijgen we het eindelijk te weten ‘Wie is de mol’?

 

Door: Iris van de Ven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.