Op maandag 14 februari was de spanning om te snijden in het atrium. De kandidaten stroomde rustig de donkere zaal binnen ze kregen eindelijk de uitslag en het antwoord op die ene vraag wie is de mol…

Op maandag om 15.00 uur was het dan eindelijk zo ver de mol werd ontmaskerd en de winnaars werden bekend gemaakt. Als eerst was er een filmpje waarin meneer Kobes zijn verdenkingen uitsprak en daar zaten erg veel hints in naar de echte mol. Uiteindelijk toen de gordijnen open gingen gebeurde er iets wat niemand had verwacht de mol bleek mevrouw Kobes te zijn! Iedereen was in shock, hoe hadden ze dat nou kunnen missen. Daarna werden al haar mol acties bekend gemaakt en nou ja, als we dat van te voren hadden geweten, dan was het een stuk makkelijker geweest. Zo vertelde ze hoe ze gesjoemeld had met de mondkapjes en kistjes. Hoe ze een kaartje met meerdere hints had gestuurd en natuurlijk dat er niks van haar opdrachten klopte. Ook vertelde ze dat er bij haar thuis niemand iets gemerkt had.

Vervolgens werden de winnaars bekend gemaakt. Er waren drie prijzen te verdienen. In de categorie van het vinden van de meeste mondkapjes wonnen Amélie, Myrle, Noah, Lynn. Zij kozen er voor om te gaan bowlen. In de categorie ‘meeste testvragen goed’ won Jessica Groenewoud. Zij koos voor de waardebon. Voor de laatste prijs moesten ze strijden. De 5 die het na Jessica het best hadden gedaan, moesten nog één vraag beantwoorden. Wie hier het dichtste bij het juiste antwoord zat, won een diner bij Happy Italy of de Mc Donalds. Deze prijs werd uiteindelijk gewonnen door Jelle van der Kolk. Gefeliciteerd allemaal! En onthoud, niets is wat het lijkt…


Door: Iris van de Ven

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.